H Γκρέις Κέλι «επιστρέφει» στη μεγάλη οθόνη - iefimerida.gr

H Γκρέις Κέλι «επιστρέφει» στη μεγάλη οθόνη

Γκρέις Κέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ταινία αφιερωμένη στην προσωπική ζωή της γυναίκας που από ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε μια από τις δημοφιλέστερες πριγκίπισσες, της Γκρέις Κέλι, ετοιμάζουν ο σεναριογράφος Αράς Αμέλ και ο σκηνοθέτης Πιερ Ανζ λε Πογκάμ.

Η ταινία θα τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 1936, όπως και «Ο λόγος του Βασιλιά», και αφού θα κάνει μια μικρή αναφορά στα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια της ηθοποιού στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, θα «ξεναγεί» το θεατή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής της μέχρι τη γνωριμία με τον Πρίγκιπα του Μονακό και το τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο.

Σε ηλικία 12 ετών, η Γκρέις Κέλι κέρδισε τον πρώτο της ρόλο για το θεατρικό έργο «Dont feed the animals». Στη συνέχεια σπούδασε στα καλύτερα κολέγια και αποφοίτησε από την Αμερικάνικη Ακαδημία Δραματικής Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Το 1955 και ενώ βρισκόταν στις Κάννες, προσκλήθηκε από τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό στο παλάτι του για μια σειρά αναμνηστικών φωτογραφιών και τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου ο Ρενιέ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για αναζήτηση συζύγου. Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα διέρρευσαν φωτογραφίες, στις οποίες ο πρίγκιπας χειροφιλούσε την Γκρέις και τη μητέρα της.

Όλα όμως έληξαν απότομα στις 13 Σεπτεμβρίου του 1982, όταν η πριγκίπισσα του Μονακό σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ