Αντιδήμαρχος Λευκάδας: «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο» - iefimerida.gr

Αντιδήμαρχος Λευκάδας: «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Λευκάδας Γιώργο Φίλιππα, ο οποίος μετέφερε την εικόνα που επικρατεί αυτή την στιγμή στο νησί μετά το σεισμό μεγέθους 6,1 ρίχτερ, ο οποίος είχε ως τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο δύο γυναικών.

Στη δυτική Λευκάδα εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του νησιού, Γιώργο Φίλιππα, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε την είδηση για δύο σοβαρά τραυματίες.

«Το δίκτυο στα δυτικά του νησιού αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με όλες τις ομάδες και προσπαθούμε να το λύσουμε. Ελέγξαμε άμεσα όλα τα σχολεία του νησιού και αυτή την στιγμή οι μηχανικοί που έχουμε στείλει ελέγχουν όλα τα σπίτια, στα οποία υπήρχε κίνδυνος. Εχουμε στείλει ειδικά μηχανήματα ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο και είναι μια κατάσταση, η οποία αντιμετωπίζεται. Το συντονιστικό εργάζεται σε καλούς ρυθμούς και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο iefimerida.gr ο κ.Φίλιππας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντιδημαρχος λευκαδας νησί Σεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ