Τι να πείτε στα παιδιά για το μακελειό στο Παρίσι - Ειδική έκδοση παιδικής γαλλικής εφημερίδας [εικόνα] - iefimerida.gr

Τι να πείτε στα παιδιά για το μακελειό στο Παρίσι - Ειδική έκδοση παιδικής γαλλικής εφημερίδας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μακελειό στο Παρίσι έχει συγκλονίσει τον πλανήτη και ο αντίκτυπός του είναι τεράστιος.

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις αντιδράσεις των μικρών ηλικιών και τα ερωτήματα που υπάρχουν μετά από τέτοιες πολύνεκρες επιθέσεις.

Η γαλλική εφημερίδα «Le Petit Quotidien» με ειδική ηλεκτρονική της έκδοση βοηθά γονείς και δασκάλους πως να αντιμετωπίσουν τις συζητήσεις για τις επιθέσεις στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η έκδοση περιλαμβάνει ερωτήματα που πιθανόν να κάνουν τα παιδιά στους μεγαλύτερους με ερωτήσεις όπως Γιατί αποφασίζουν να σκοτώσουν ανθρώπους που τους αρέσει η ροκ μουσική, το ποδόσφαιρο, τα μπαρ; Γιατί η θρησκεία κάνει τους τρομοκράτες να κάνουν φρικτά πράγματα; Είναι οι τρομοκράτες που χτύπησαν την Παρασκευή το Παρίσι φίλοι με αυτούς που επιτέθηκαν στο περιοδικό Charlie Hebdo;

Τι να πείτε στα παιδιά για το μακελειό στο Παρίσι - Ειδική έκδοση παιδικής γαλλικής εφημερίδας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιθέσεις Παρίσι νεκροί παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ