«Ο γιος μου δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν» - Τι λέει η μητέρα ενός εκ των τρομοκρατών - iefimerida.gr

«Ο γιος μου δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν» - Τι λέει η μητέρα ενός εκ των τρομοκρατών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιμπραΐμ Αμπντεσλάμ ήταν ο ένας από τους τρεις τρομοκράτες που έδρασαν το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι.

Η μητέρα του 31χρονου, ο οποίος ανατινάχθηκε στο καφέ «Comptoir Voltaire», δήλωσε πως ο γιος της δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν και πιθανόν να ανατίναξε τον εαυτό του λόγω... στρες.

Η μητέρα του Ιμπραΐμ Αμπντεσλάμ, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης που την εντόπισαν έξω από το σπίτι της, τόνισε ότι ο γιος της δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν και πως ίσως ανατίναξε τον εαυτό του λόγω άγχους. Είπε μάλιστα ότι εξεπλάγη δυσάρεστα όταν άκουσε το όνομα του γιου της, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στη Συρία για αρκετό καιρό.

Ο αδερφός του Ιμπραΐμ, Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ, συνελήφθη στις Βρυξέλλες, ενώ λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε και φέρεται να συνελήφθη ένας εκ των βασικών τρομοκρατών του Παρισιού, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος είχε καταφέρει να περάσει τα σύνορα προς το Βέλγιο μετά τα χτυπήματα της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητερα τρομοκρατη μητέρα Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ