Στους 129 οι νεκροί από το μακελειό στο Παρίσι -Ολες οι εξελίξεις - iefimerida.gr

Στους 129 οι νεκροί από το μακελειό στο Παρίσι -Ολες οι εξελίξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους 129 ανέρχονται οι νεκροί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι την Παρασκευή.

Οπως ενημέρωσαν οι γαλλικές Αρχές, 42 άτομα συνεχίζουν να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ συνολικά 415 άτομα έχουν διακομιστεί σε 10 νοσοκομεία, με τα 218 εξ αυτών να έχουν λάβει εξιτήριο.

Νωρίτερα, το Γαλλικό Πρακτορείο είχε αναφέρει λανθασμένα ότι υπήρχαν 132 νεκροί, αλλά διόρθωσε το τηλεγράφημά του, επισημαίνοντας ότι ο επίσημος απολογισμός παραμένει στους 129 νεκρούς.

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης των δημόσιων νοσοκομείων του Παρισιού, την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, αφορούσε τρεις τραυματίες που υπέκυψαν τη νύχτα των επιθέσεων και περιλαμβάνονται στον απολογισμό των 129 νεκρών που έχουν ανακοινώσει οι αρχές.

Πανικός στην Παναγία των Παρισίων

Και ενώ το Παρίσι μετρά τις πληγές του από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, μια πληροφορία που κυκλοφόρησε στις 7 το βράδυ της Κυριακής προκάλεσε πανικό στον κόσμο που βρισκόταν στον δρόμο και δείχνει το μέγεθος του προβλήματος στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η πληροφορία απεδείχθη ότι ήταν φήμη που κυκλοφόρησε σε ολόκληρη τη γαλλική πρωτεύουσα, προκάλεσε πανικό και έκανε τον γύρο του κόσμου. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών γύρω από την Παναγία των Παρισίων, ωστόσο λίγο μετά το «συμβάν» αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν έπεσαν πυροβολισμοί, αλλά επρόκειτο για πυροτεχνήματα.

Ωστόσο, επικράτησαν πανικός και φόβος, με τους πολίτες να τρέχουν ουρλιάζοντας να βρουν ένα σημείο να προστατευτούν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ