Ο Πύργος του Αϊφελ έγινε το σύμβολο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Πύργος του Αϊφελ έγινε το σύμβολο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η εικόνα του Πύργου του Αϊφελ μέσα στον κύκλο του σήματος της ειρήνης συμβολίζει στο εξής το μακελειό στο Παρίσι από τζιχαντιστές τρομοκράτες, στις 13 Νοεμβρίου 2015.


Το κέντρο του κύκλου έχει αντικατασταθεί από τον Πύργο του Αϊφελ και χρησιμοποιήθηκε χιλιάδες φορές για όσους ήθελαν να ανεβάσουν μηνύματα στο Facebook και στο Twitter χρησιμοποιώντας τα hashtags #PrayforParis και #jesuisparis.
Την συγκλονιστική αυτή εικόνα δημιούργησε ο χρήστης του Instagram Jean Jullien και έλαβε πάνω από 103.000 likes με το μήνυμα «Peace for Paris».

Ο Πύργος του Αϊφελ έγινε το σύμβολο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Παρίσι τις οποίες ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αποκάλεσε «πράξη πολέμου».
Οι επιθέσεις έγιναν λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση από τις αμερικανικές αρχές ότι ο εκτελεστής Τζιχάντι Τζον είχε δολοφονηθεί.

Ο Πύργος του Αϊφελ έγινε το σύμβολο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τουλάχιστον 127 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τις επιθέσεις, ενώ πολλές δεκάδες σκοτώθηκαν στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν και τουλάχιστον 3 είνα ο νεκροί στο Stade de France όπου διεξαγόταν ο αγώνας Γαλλία-Γερμανία, παρουσία του Φρανσουά Ολάντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πύργος του άιφελ μακελειό Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ