Προβληματισμός στην UEFA για το EURO 2016 της Γαλλίας - iefimerida.gr

Προβληματισμός στην UEFA για το EURO 2016 της Γαλλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα όσα συνέβησαν στη Γαλλία το βράδυ της Παρασκευής δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη την UEFA και τη μεγάλη διοργάνωση του EURO το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Γαλλία φιλοξενεί την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 και όπως ήταν φυσιολογικό, το τρομακτικό χτύπημα των τζιχαντιστών, στο οποίο συμπεριλήφθηκε και ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία, προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Στα υψηλά κλιμάκια της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας εκφράζονται ήδη φόβοι για την ασφαλή διεξαγωγή του τουρνουά αλλά και το κάτα πόσο αυτό θα επηρεαστεί ο κόσμος από το φόβο που υπάρχει πλέον έκδηλος στη χώρα.

Επτά μήνες πριν το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός των τελευταίων 2 ετών, η Ευρώπη καλείται να διοργανώσει ένα τουρνουά, το οποίο θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια άνθρωποι, στη χώρα, η οποία δέχθηκε ένα από τα ισχυρότερα τρομοκρατικά χτυπήματα της ιστορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Γαλλία Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ