Συγκλονίζει η μαρτυρία 28χρονης -«Μέσα σε 4 χρόνια βιάστηκα 43.200 φορές» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονίζει η μαρτυρία 28χρονης -«Μέσα σε 4 χρόνια βιάστηκα 43.200 φορές» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 28χρονη Κάρλα Τζασίντο συγκλονίζει αποκαλύπτοντας τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του προαγωγού της, που την ανάγκασε να κοιμηθεί με 43.200 άνδρες μέσα σε 4 χρόνια.

«Ξεκινούσα στις 10 το πρωί και τελείωνα τα μεσάνυχτα. Κάντε τα μαθηματικά. Είκοσι άντρες την ημέρα καθημερινά επί 7 ημέρες» δήλωσε στο CNN.

Συγκλονίζει η μαρτυρία 28χρονης -«Μέσα σε 4 χρόνια βιάστηκα 43.200 φορές» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Μερικοί άντρες γελούσαν μαζί μου, γιατί έκλαιγα. Έκλεινα τα μάτια μου για να μη βλέπω τι μου έκαναν, για να μη νιώθω τίποτα» συμπλήρωσε.

Η Κάρλα βιάστηκε όταν ήταν 5 ετών ενώ στα δώδεκα γνώρισε τον μελλοντικό προαγωγό της. Αρχικά ο 22χρονος άνδρας την πλησίασε μέσω ενός μικρού αγοριού που της πρόσφερε γλυκά εκ μέρους του στον σταθμό του Μεξικό. Ο άνδρας για τρεις μήνες την πήρε μαζί του και της φέρονταν όμορφα.

Συγκλονίζει η μαρτυρία 28χρονης -«Μέσα σε 4 χρόνια βιάστηκα 43.200 φορές» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1


«Όταν είδα το αυτοκίνητό του, δεν μπορούσα να πιστέψω το πόσο εντυπωσιακό ήταν. Μου ζήτησε να μπω μέσα, ώστε να επισκεφτούμε διάφορα μέρη», είπε. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να βιώνει την απόλυτη σεξουαλική κακοποίηση.

Συγκλονίζει η μαρτυρία 28χρονης -«Μέσα σε 4 χρόνια βιάστηκα 43.200 φορές» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Αρχισε να με χτυπάει με μια αλυσίδα σε όλο το σώμα μου. Με χτυπούσε με γροθιές, με κλωτσούσε, τραβούσε τα μαλλιά μου, και με έφτυνε στο πρόσωπο ... στο τέλος με έκαψε και με το σίδερο».

Η γυναίκα αναφέρει πως στα 15 της χρόνια απέκτησε ένα κοριτσάκι το οποίο ο προαγωγός της δεν την άφησε να το δει για έναν ολόκληρο χρόνο και πως η ίδια σώθηκε όταν ήταν 16 ετών μετά από έφοδο της αστυνομίας το 2008 στην περιοχή όπου εργάζονταν ως πόρνη στο Μεξικό.

Συγκλονίζει η μαρτυρία 28χρονης -«Μέσα σε 4 χρόνια βιάστηκα 43.200 φορές» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Σήμερα εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σωματεμπορία Μεξικό πορνεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ