Eurocup: Διπλό στην Λιθουανία η ΑΕΚ - Νίκη ΠΑΟΚ και ήττα Αρη - iefimerida.gr

Eurocup: Διπλό στην Λιθουανία η ΑΕΚ - Νίκη ΠΑΟΚ και ήττα Αρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σπουδαία εμφάνιση και χαρακτήρα στα δύσκολα, η ΑΕΚ «άλωσε» την Κλαϊπέντα και νίκησε 86-80 τη Νεπτούνας φτάνοντας τις τρεις (σερί) νίκες στον έκτο όμιλο του Eurocup και βλέποντας το δρόμο της πρόκρισης να ανοίγεται διάπλατα μπροστά της.

Σπουδαία εμφάνιση πάλι από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη με 27 πόντους (7/8 βολές, 7/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα) και 8 ριμπάουντ, πολύ σημαντική συνεισφορά από Κάρτερ, Σάκοτα και «κομβική» η παρουσία του Μαυροειδή, που στο ντεμπούτο του είχε 4 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 81-76 τη Λιέτουβος Ρίτας στο Παλατάκι, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Euro Cup, σε ένα δραματικό αγώνα την τέταρτη περίοδο και έφτασε στο 2-3 το ρεκόρ του στον πέμπτο όμιλο, ελπίζοντας για την πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τη δεύτερη ήττα του στο φετινό EuroCup γνώρισε ο Άρης, 96-84 από τη Μπάνβιτ στην Τουρκία. Την επόμενη αγωνιστική οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν την επίσης τουρκική Τραμπζονσπόρ, στο Nick Galis Hall.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ eurocup ΠΑΟΚ Αρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ