Συμπεράσματα Πογιέτ στο 4-0 της ΑΕΚ επί της Κ20 - iefimerida.gr

Συμπεράσματα Πογιέτ στο 4-0 της ΑΕΚ επί της Κ20

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ήθελε μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ με τον ίδιο στον πάγκο, να δώσει και ένα φιλικό για να δει συγκεκριμένα πράγματα. Ομάδες για να έρθουν στα Σπάτα ήταν δύσκολο αυτή την περίοδο και έτσι... επιστρατεύθηκε η Κ20 του Στέλιου Μανωλά.

Τελικά η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 με σκόρερ τους Τζεμπούρ, Μπουονανότε, Κορδέρο και Κρισάντους. Για την ΑΕΚ ξεκίνησαν το ματς: Ανέστης, Αρθο, Φαγιέ, Πεταυράκης, Μπακάκης Κορδέρο, Γροντής, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Μπουονανότε και Τζεμπούρ.

Στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό ο Πογιέτ έκανε τρεις αλλαγές με τον Φώτη Καραγκολίδη να παίρνει τη θέση του Ανέστη στα δοκάρια, ο Ανδρεόπουλος του Κορδέρο και ο Κρισάντους του Γροντή.

Αύριο η ΑΕΚ το πρωί θα κάνει προπόνηση και εν συνεχεία οι παίκτες της θα πάρουν τριήμερο ρεπό για να γυρίσουν στις προπονήσεις Δευτέρα πρωί.

Ο Πογιέτ θα ταξιδέψει στην Αγγλία, ενώ την Κυριακή έχει τα γενέθλια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ φιλικό κ20 πογιετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ