Παρουσιαστής βιαζόταν και βγήκε... ξυπόλητος στο δελτίο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Παρουσιαστής βιαζόταν και βγήκε... ξυπόλητος στο δελτίο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παρουσιαστής του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου «ZDF» βιαζόταν, το καθήκον τον καλούσε εσπευσμένα και δεν πρόλαβε να βάλει παπούτσια.

Ο 64χρονος Βολφ Ντίτερ Πόσμαν βγήκε πολύ γρήγορα στον αέρα για να πει την είδηση της παραίτησης του προέδρου της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αλλά και όσα προέκυψαν με το έγγραφο το οποίο εμπλέκει τον Φρανζ Μπεκενμπάουερ στο σκάνδαλο εξαγοράς ψήφων ώστε η Γερμανία να πάρει τη διοργάνωση του Μουντιάλ το 2006.

Η εικόνα του παρουσιαστή να είναι ξυπόλητος έκανε το γύρου του διαδικτύου με αποτέλεσμα το κανάλι «ZDF» να υποχρεωθεί να βγάλει ανακοίνωση λέγοντας ότι η βιασύνη, αλλά και το καθήκον να μεταδοθεί άμεσα η είδηση δεν επέτρεψαν στον παρουσιαστή να φορέσει κάλτσες και παπούτσια. «Έτσι κι αλλιώς με ένα τόσο καυτό θέμα ήταν αδύνατο να κρυώσουν τα πόδια μου» ήταν η, μάλλον, ειρωνική απάντηση του Πόσμαν που βλέπει την εικόνα του να κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Παρουσιαστής βιαζόταν και βγήκε... ξυπόλητος στο δελτίο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Παρουσιαστής βιαζόταν και βγήκε... ξυπόλητος στο δελτίο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Παρουσιαστής βιαζόταν και βγήκε... ξυπόλητος στο δελτίο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία παρουσιαστής ξυπόλητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ