Την άλλη Τετάρτη παρουσιάζεται στην Επιτροπή Θεσμών ο Πανούσης - iefimerida.gr

Την άλλη Τετάρτη παρουσιάζεται στην Επιτροπή Θεσμών ο Πανούσης

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ερχόμενη Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 12:00 θα προσέλθει για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούσης.

Αυτό αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή, η συνεδρίαση της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για την κλήση του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη στην Επιτροπή Θεσμών, την οποία ζήτησαν βουλευτές της αντιπολίτευσης, δεν ελήφθη απόφαση στην συνεδρίαση.

Αντικαταστάθηκε ο Νικολόπουλος

Σημειωτέον ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος που μετέχει στην Επιτροπή και είχε ζητήσει την άμεση κλήση Πανούση, αντικαταστάθηκε από τον Βασίλη Κόκκαλη για άγνωστο ωστόσο λόγο, επί του παρόντος.

Τζαβάρας: Κατ' αντιπαράσταση να εξεταστούν Πανούσης- Παρασκευόπουλος

Ο βουλευτής της ΝΔ Τζαβάρας στην τοποθέτησή του, ζήτησε να υπάρξει κατ' αντιπαράσταση «εξέταση» Πανούση – Παρασκευόπουλου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ζήτησε ακόμη, να ερευνήσει η Επιτροπή αν ο νόμος Παρασκευόπουλου που είχε περάσει από την Βουλή (με τον οποίο αποφυλακίζονταν ο Ξηρός) ήταν νομοθέτημα που προέκυψε κατόπιν συνεννόησης του Πάνου Λάμπρου με τρομοκράτες. «Είναι θέμα δημοκρατίας» σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ