Φορτηγατζής πάτησε δύο φορές 5χρονο αγοράκι στην Κίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Φορτηγατζής πάτησε δύο φορές 5χρονο αγοράκι στην Κίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκόσμια αγανάκτηση προκάλεσε το συγκλονιστικό βίντεο με το κοριτσάκι που σκοτώθηκε σε τροχαίο και οι περαστικοί δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον για εκείνο. Τώρα ένα δεύτερο περιστατικό που σοκάρει, συνέβη στην Δυτική Κίνα.

Ο 5χρονος Μαόκ Σιόνγκ γυρνούσε στο σπίτι του από το νηπιαγωγείο του στη Δυτική Κίνα, όταν χτυπήθηκε από ένα φορτηγό. Στη συνέχεια ο άκαρδος οδηγός έκανε όπισθεν και ξαναπάτησε το μικρό αγοράκι για να σιγουρέψει τον θάνατό του καθώς δεν ήθελε να του πληρώσει την δαπανηρή νοσηλεία.

«Είδα το φορτηγό να κάνει πίσω και στη συνέχεια να κινείται ξανά εμπρός. Ο Σιόνγκ τυλίχτηκε στον τροχό και το φορτηγό συνέχισε προς τα εμπρός για άλλα δέκα μέτρα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ένας άλλος μάρτυρας υποστηρίζει πως ο οδηγός βγήκε από το φορτηγό και η πρώτη του αντίδραση ήταν να ρωτήσει:«Πόσα πρέπει να πληρώσω;».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος μάλωνε με την οικογένειά του παιδιού για επτά ώρες για το κόστος της «ψυχικής οδύνης». Ο οδηγός αρνείται πως πάτησε δύο φορές το αγόρι.

Το περιστατικόπροκάλεσεκατακραυγήαμφισβητείται πλέον ανοιχτά η ηθική της ταχέωςμεταβαλλόμενης κοινωνίαςτης Κίνας.Μια εθνική εκστρατεία με τίτλο«Στοπ στην Απάθεια» παγκόσμια καθώς με εκατομμύρια μέλη έχει ξεκινήσει στο Sina Weibo, το κινεζικό Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ