Το Ποτάμι για τη μήνυση που κατέθεσε η κυβέρνηση: Πρωτοφανής κίνηση πολιτικού εκφοβισμού - iefimerida.gr

Το Ποτάμι για τη μήνυση που κατέθεσε η κυβέρνηση: Πρωτοφανής κίνηση πολιτικού εκφοβισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μην μιλάς, θα σε μηνύσω», δίνει ως τίτλο στην ανακοίνωση που εξέδωσε Το Ποτάμι για την απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει «φωτογραφική» μήνυση κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Γιάννη Πανούση.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη χαρακτηρίζει την κίνηση πρωτοφανή, «πολιτικού εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής:

«Mπροστά στον πανικό από τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, κυβερνητική κουστωδία πήγε στον Αρειο Πάγο για να κάνει το πρωτοφανές.

Να υποβάλει μήνυση κατά πρώην συνδέλφου τους μήπως και πάψει να μιλάει. Πρόκειται για μια καθαρή κίνηση πολιτικού εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού. Πρωθυπουργός και κυβέρνηση- αντί να ασχολούνται όλη μέρα με το πως έγιναν οι διαρροές και να επιχειρούν να φιμώσουν όσους ξέρουν μήπως και προλάβουν νέες αποκαλύψεις- οφείλουν να δώσουν απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τις καταγγελίες. Αλλά γι' αυτά δε λένε κουβέντα στην Κουμουνδούρου και στην παρέα του Μαξίμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ