Η μεγάλη επιστροφή του Πύρρου Δήμα στην Αρση Βαρών - iefimerida.gr

Η μεγάλη επιστροφή του Πύρρου Δήμα στην Αρση Βαρών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταμάτησε την ενεργό δράση σε εκείνο τον ανεπανάληπτο αγώνα του στο κλειστό της Νίκαιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Εκτοτε ο τρεις φορές Ελληνας χρυσός Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και μάλιστα βρέθηκε και στην Βουλή ως εκπρόσωπος του λαού μετά τις εκλογές του 2012, ενώ είναι και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών (ΕΟΑΒ).

Ο Πύρρος Δήμας όμως σχεδιάζει την δυναμική του επιστροφή στην Αρση Βαρών, στο άθλημα που αγάπησε και έκανε και τους Ελληνες να το αγαπήσουν.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ελληνα Πρωταθλητή του τριάθλου Νίκο Καραμπουρνιώτη και τον 44χρονο σήμερα Πύρρο Δήμα για την δημιουργία τμήματος Αρσης Βαρών και Δυναμικού τριάθλου.

Αναλυτικά όπως ενημέρωσε ο πρώτος: «Έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες μαζί με τους Πύρρο Δημα, Χρόνη Τραστόγιαννο ,τον Γενικό Γραμματέα της ΑΕΚ Γιώργο Κατσαδήμα και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, κ. Αλεξίου για να ιδρύσουμε στην ΑΕΚ τμήμα Άρσης Βαρών και Δυναμικού Τριάθλου. Θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα πρωταθλήτρια και στο ένα άθλημα και στο άλλο, γιατί το μυστικό είναι ένα. Θα παίζουμε για τη φανέλα και μόνο».

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και μόνο αν δεν επιβαρυνθεί οικονομικά η ίδια η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και λειτουργούν τα τμήματα με πόρους από τα έσοδα τους, θα δοθεί έγκριση μέσω της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πύρρος Δήμας άρση βαρών αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ