Αλαφούζος: Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια - iefimerida.gr

Αλαφούζος: Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσιόνι. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού τόνισε πως το πρωτάθλημα θα κριθεί φέτος στα δικαστήρια χωρίς ωστόσο να δώσει άλλες απαντήσεις.


«Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια. Με τις συνθήκες που διεξάγεται στην Ελλάδα το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να το κερδίσουμε στο γήπεδο. Υπάρχει συστηματική αλλοίωση του πρωταθλήματος που δεν πρόκειται να αλλάξει. Από την πρώτη στιγμή στόχος μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της. Τότε ο Παναθηναϊκός όπως και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησε στη συνέχεια για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του τριφυλλιού, ο Αλαφούζος μόνο τυχαία ανέφερε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο τις δικαστικές αίθουσες για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ