«Δεν τον περίμενα με μαύρο νεγκλιζέ και ένα μαρτίνι στο χέρι» -Η πεθερά του Κάμερον μιλά για τη ζωή της [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν τον περίμενα με μαύρο νεγκλιζέ και ένα μαρτίνι στο χέρι» -Η πεθερά του Κάμερον μιλά για τη ζωή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη η πεθερά του Ντέιβιντ Κάμερον μίλησε για τη ζωή της και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τους γάμους της και τη σχέση της με τους γονείς της.

Στα 67 της χρόνια η λαίδη Άστορ εξομολογείται ότι οι γονείς της ήταν πολύ σκληροί μαζί της μετά τον χωρισμό της με τον μεγαλοκτηματία Σερ Ρέτζιναλντ Σέφιλντ. Η ίδια ήταν μόλις 21 ετών και ο σύζυγός 23 όταν παντρεύτηκαν και απέκτησαν τη Σαμάνθα και την αδελφή της Έμιλι. Τρία χρόνια μετά τον γάμο τους ήρθε ο χωρισμός με τον πατέρα της να της λέει: «Το μεγάλο σου λάθος ήταν ότι δεν περίμενες με ένα μαύρο νεγκλιζέ και ένα μαρτίνι στο χέρι όταν ο Ρέτζι επέστρεφε στο σπίτι».

«Δεν τον περίμενα με μαύρο νεγκλιζέ και ένα μαρτίνι στο χέρι» -Η πεθερά του Κάμερον μιλά για τη ζωή της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ένας γάμος που ήταν καταδικασμένος από την πρώτη στιγμή

Παρόλα αυτά η υποκόμισσα Άστορ τονίζει ότι δεν ήταν και το πιο ταιριαστό ζευγάρι, ενώ σημειώνει ότι μετά τον χωρισμό τους ο σύζυγός της έκανε σχέση με άτομο από το στενό φιλικό τους περιβάλλον με το οποίο συνεχίζει να είναι μαζί.

Μια ακόμα πτυχή του γάμου της, η οποία ίσως και να μην ήταν γνωστή, έχει να κάνει με την εικόνα που είχε σχηματίσει για το πρόσωπό της η οικογένεια του συζύγου της. Έχοντας μπει στα επιχειρηματικά από τα 19 της χρόνια δημιουργώντας το διάσημο κοσμηματοπωλείο Annabel Jones, η λαίδη Άστορ δεχόταν κριτική επειδή εργαζόταν και επειδή ήταν ρωμαιοκαθολική.

«Δεν τον περίμενα με μαύρο νεγκλιζέ και ένα μαρτίνι στο χέρι» -Η πεθερά του Κάμερον μιλά για τη ζωή της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φέρνοντας στο μυαλό της τον καιρό που χώρισε με τον άντρα της, η πεθερά του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, μιλάει στο Vanity Fair και για τη σχέση της με τη μητέρα της. «Η μητέρα μου ήταν πολύ σκληρή μαζί μου επίσης», λέει και συνεχίζει μεταφέροντας τα λόγια της: «Ξέρεις Άναμπελ, θα κουράσεις τους φίλους σου. Δεν θα κάνεις καλό στα παιδιά σου. Πήγαινε στην Αμερική και μην επιστρέψεις μέχρι να μπορείς να αντιμετωπίσεις ξανά τον κόσμο».

Έτσι και έκανε. Μετά τον χωρισμό της πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου έμεινε για μερικές εβδομάδες και όταν επέστρεψε στην Αγγλία γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, τον Τέταρτο Υποκόμη Άστορ με τον οποίο απέκτησε τρία ακόμη παιδιά.

Όπως σημειώνει, σε αυτή την περίπτωση, οι γονείς της δεν επενέβησαν καθόλου γιατί ήταν απλά ικανοποιημένοι που κατάφερε να ξαναπαντρευτεί.

«Δεν τον περίμενα με μαύρο νεγκλιζέ και ένα μαρτίνι στο χέρι» -Η πεθερά του Κάμερον μιλά για τη ζωή της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Για τη μητέρα της συζύγου του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, που κάποτε είπε ότι με την κόρη της βαριούνται αφόρητα την πολιτική, η ενηλικίωση δεν ήταν και ό, τι πιο εύκολο καθώς η ανατροφή που είχε της προκάλεσε ένα έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

«Δεν τον περίμενα με μαύρο νεγκλιζέ και ένα μαρτίνι στο χέρι» -Η πεθερά του Κάμερον μιλά για τη ζωή της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Με τη μητέρα της να την φέρνει στον κόσμο στα 17 της και τον πατέρα της να είναι άφραγκος, το ζευγάρι χώρισε όταν εκείνη ήταν μόλις 8 χρονών. Τότε όμως ήταν που γνώρισε για πρώτη φορά τον κόσμο των Άστορ καθώς η μητέρα της πήγε να παντρευτεί τον θείο του δεύτερου συζύγου της, ο οποίος είχε ήδη 4 παιδιά.

«Προσγειώθηκα στον κόσμο των Άστορ με τα τεράστια πλούτη και τους Γάλλους σεφ και τους μπάτλερ», λέει και συνεχίζει: Αλλά ήταν δύσκολο να ζεις με τους Άστορ, κυρίως με τον πατριό μου και τα αδέρφια. Πάντα ένιωθες σα να ήσουν η Σταχτοπούτα».

Και αυτός ο γάμος όμως ήταν ανεπιτυχής καθώς ο πατριός της απατούσε διαρκώς τη μητέρα της και έτσι χώρισαν μετά από 7 χρόνια.

«Δεν τον περίμενα με μαύρο νεγκλιζέ και ένα μαρτίνι στο χέρι» -Η πεθερά του Κάμερον μιλά για τη ζωή της [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο δεύτερος γάμος όμως για την ίδια ήταν ευτυχής. Όπως σημειώνει ο δεύτερος σύζυγός της τη βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και συμμετείχε ουσιαστικά στη ανατροφή και της Σαμάνθα και της αδερφής της που πλέον είναι βοηθός αρχισυντάκτη στη βρετανική Vogue.

Σήμερα η πεθερά του πρωθυπουργού της Βρετανίας έχει πουλήσει το κοσμηματοπωλείο της και έχει στήσει μία επιχείρηση επίπλων με 12 καταστήματα σε όλη τη Βρετανία η οποία πρόκειται να κάνει άνοιγμα και στην Αμερική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαιδη αστορ Ντέιβιντ Κάμερον γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ