ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «σφάζονται» για τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «σφάζονται» για τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου, με τις δύο πλευρές να βγάζουν σκληρές ανακοινώσεις.

Η ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να επιβάλει φανατισμό και διχασμό. Παράλληλα, με δεύτερη ανακοίνωση η Συγγρού καλούν τον πρωθυπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να μην καλύπτουν τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή.

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη ΝΔ υποστηρίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση, στην προσπάθειά της να κρύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα και την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων, επένδυσε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, του οποίου έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Για να κρύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα και την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων, η Νέα Δημοκρατία επένδυσε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, του οποίου έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά. Ας συνέλθουν και ας αποφασίσουν αν θέλουν να λειτουργούν ως υπεύθυνο και συντεταγμένο δημοκρατικό κόμμα ή ως συνονθύλευμα συρόμενο πίσω από τον ακροδεξιό λαϊκισμό».

Οι ανακοινώσεις της ΝΔ
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος κα Όλγα Γεροβασίλη και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η πολιτική αθλιότητα στην οποία κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Έφτασαν στο σημείο να παραποιούν σκόπιμα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που διατυπώνονται ξεκάθαρα από τον Πρόεδρό της.

Έφτασαν, ακόμη χειρότερα, στο σημείο να ταυτίζονται στα εθνικά μας θέματα με τη θέση της Τουρκίας και στα εσωτερικά ζητήματα με ακραία στοιχεία.

Στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν από τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλουν, επιχειρούν να φανατίσουν και να διχάσουν.

Γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι.

Ας σκεφτεί ο κάθε πολίτης τι θα έλεγαν και τι θα έπρατταν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ εάν γεγονότα σαν το χθεσινό συνέβαιναν με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας».

Οι κ.κ. Τσίπρας και Τόσκας να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα να μην προστατεύουν και να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή.

Ας καταλάβει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι είναι άμεσα υπόλογος για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη σύλληψη των δραστών, η ταυτότητα των οποίων είναι γνωστή από την πρώτη στιγμή, όπως ο ίδιος έχει επισήμως δηλώσει.

Ας αφήσει τα λόγια και ας απολογηθεί για την ανεπάρκεια των μέτρων περιφρούρησης της χθεσινής συγκέντρωσης των Ποντίων, που έδωσε τη δυνατότητα σε ακραία στοιχεία να επιτεθούν σε μέλος του Κοινοβουλίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ