«Ο Αδωνις είμαι εγώ» -Το νέο προεκλογικό σποτ του Γεωργιάδη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ο Αδωνις είμαι εγώ» -Το νέο προεκλογικό σποτ του Γεωργιάδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Αδωνις είμαι εγώ. Και εγώ, και εγώ, και εγώ». Σε αυτό καταλήγουν υποστηρικτές της υποψηφίοτητας του Αδωνι Γεωργιάδη για την ηγεσία της ΝΔ στο νέο προεκλογικό βίντεο του βουλευτή.

Στο διάρκειας 1:05 λεπτών βίντεο οι εθελοντές, φίλοι του Αδωνι Γεωργιάδη είπαν «χρόνια πολλά» στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ για τα 45α γενέθλιά του με έναν ξεχωριστό τρόπο: Συμμετέχοντας στο νέο προεκλογικό του βίντεο.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών, γυναίκες και άνδρες αφού μιλούν για τον βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος με επίθετα όπως «έξυπνος, εργατικός, ετοιμόλογος, μορφωμένος, διορατικός, αυθόρμητος, τσαμπουκάς, ο φίλος μου, ο γιος μου, ο άντρας μου» καταλήγουν λέγοντας «ο Αδωνις είμαι εγώ».

Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε μέσω twitter τους εθελοντές που συμμετείχαν στην παραγωγή του «υπέροχου αυτού σποτ».

«Ο Αδωνις είμαι εγώ» -Το νέο προεκλογικό σποτ του Γεωργιάδη [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης εκλογές ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ