Η Σερένα Γουίλιαμς πήρε στο κυνήγι τον άνδρα που της έκλεψε το κινητό και τον έπιασε! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς πήρε στο κυνήγι τον άνδρα που της έκλεψε το κινητό και τον έπιασε! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν είναι μόνο η «ηρωίδα των γηπέδων τένις, αλλά και... του κινητού της.

Η νούμερο 1 τενίστρια του κόσμου δεν μπορεί να βρει την ησυχία της ούτε στο πιο απομονωμένο κινέζικο εστιατόριο. Η ίδια δειπνούσε με ένα φίλο της πριν 3 μέρες στο Σαν Φραντζίσκο, όπου παραλίγο να πέσει θύμα κλοπής.

Η ίδια μας διηγείται την ιστορία της από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Η Σερένα Γουίλιαμς πήρε στο κυνήγι τον άνδρα που της έκλεψε το κινητό και τον έπιασε! [βίντεο] | iefimerida.gr 0

« Εκεί που έτρωγα με ένα φίλο μου, ξαφνικά βλέπω ένα τύπο να στέκεται δίπλα μου για ώρα. Σκέφτηκα πως ή θα είναι πελάτης του μαγαζιού ή θα περιμένει να πάει στο μπάνιο. Ωστόσο συνέχισα να τον παρακολουθώ με την άκρη του ματιού μου και ξαφνικά τον είδα φεύγει από δίπλα μου με γρήγορους ρυθμούς. Στη συνέχεια κοίταξα την καρέκλα δίπλα μου και αναφώνησα με τη μία «Αυτός ο τύπος, έκλεψε το κινητό μου». Δεν σκέφτηκα στιγμή να κάνω πίσω, σηκώθηκα όρθια και πήγα προς την έξοδο του μαγαζιού τρέχοντας. Ο κλέφτης με είδε και το έβαλε στα πόδια, αλλά εγώ ήμουν πιο γρήγορη. Αφού τον πρόφτασα, σταμάτησε και εγώ τον ρώτησα αν πήρε κατά λάθος το κινητό μου, ο ίδιος μου απάντησε «Ο Θεέ μου, ήμουν τόσο συγχυσμένος εκεί μέσα που μάλλον πήρα κατά λάθος το κινητό σου».Μόλις επέστρεψα στο εστιατόριο, ήμουν περήφανη που τον ακολούθησα και δεν άφησα το φόβο να με κυριέψει, επειδή είμαι γυναίκα».

Και επειδή, όσοι το διάβασαν θα ήθελαν πολύ να ήταν εκεί και να έβλεπαν πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, για καλή μας τύχη, κάμερες στο εστιατόριο και στο δρόμο κατέγραψαν όσα μας περιέγραψε η πρωταθλήτρια του τένις.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Σερένα Γουίλιαμς κινητό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ