Βενιζέλος: Οι Ολάντ και Μοσκοβισί ήρθαν να δουν αν όντως είναι ο... Τσίπρας 2 - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Οι Ολάντ και Μοσκοβισί ήρθαν να δουν αν όντως είναι ο... Τσίπρας 2

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα ο κ Βενιζελος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει προσχωρήσει στη λογική του μνημονίου αλλά το έκανε με το χειρότερο τρόπο και όταν αυτό δε χρειαζόταν .

Ο κ.Βενιζέλος έκανε λόγο για κόπωση της κυβέρνησης μόλις 45 μέρες μετά τη συγκρότηση της και μίλησε για αυτοσχεδιασμό σε όλα τα μέτωπα.

Αναφερόμενος στις επισκέψεις Ολάντ και Μοσκοβισί ο κ.Βενιζέλος είπε ειρωνικά ότι έρχονται να διαπιστώσουν αν ο κ.Τσίπρας είναι πράγματι ο Τσίπρας Νο 2 που γνώρισαν μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή την υπόθεση Φίλη ο κ.Βενιζέλος είπε ότι στην κυβέρνηση ηγεμονεύει ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Φίλης κάνει ιδεολογική χρήση της ιστορίας .

Τέλος όσον αφορά την δήλωση Δραγασάκη πριν από λίγες μέρες για παράλληλο σύστημα τραπεζών ο κ.Βενιζέλος είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να προσγειωθεί στον πραγματικό κόσμο από το παράλληλο σύμπαν στο οποίο βρίσκεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενιζέλος Βουλή κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ