Lufthansa: Αναστέλλει τις πτήσεις προς το τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ - iefimerida.gr

Lufthansa: Αναστέλλει τις πτήσεις προς το τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναστολή πτήσεων προς το τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ στην Αίγυπτο προχώρησε την Πέμπτη η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa.

Η αναστολή των πτήσεων γίνεται για «για προληπτικούς λόγους» στον απόηχο της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε το Σάββατο όταν ένα ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στην χερσόνησο του Σινά κι ενώ η Βρετανία κάνει λόγο για το «πιθανό ενδεχόμενο» να είχε τοποθετηθεί ένας εκρηκτικός μηχανισμός εντός του αεροπλάνου.

Πρόκειται για δύο εβδομαδιαίες πτήσεις που πραγματοποιούσαν οι εταιρείες Edelweiss και Eurowings, θυγατρικές της Lufthansa, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου του ομίλου. Η αεροπορική εταιρεία θα οργανώσει σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας τον επαναπατρισμό των πελατών της που παραμένουν στην Αίγυπτο.

Από το Σάββατο εξάλλου, λίγο μετά το δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στους 224 επιβαίνοντες του ρωσικού Airbus A321, η Lufthansa είχε ανακοινώσει ότι τα αεροσκάφη της θα αποφεύγουν «μέχρι νεωτέρας» τον εναέριο χώρο της χερσονήσου του Σινά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lufthansa πτήσεις Αίγυπτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ