Κωνσταντινούπολη: Ποδοπατήθηκαν σε κατάστημα H&M -Για να πάρουν ένα ρούχο από τη συλλογή Balmain [βίντεο] - iefimerida.gr

Κωνσταντινούπολη: Ποδοπατήθηκαν σε κατάστημα H&M -Για να πάρουν ένα ρούχο από τη συλλογή Balmain [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εταιρεία ρούχων H&M γιόρτασε την έναρξη της συνεργασίας της με τη γαλλική εταιρεία παπουτσιών και ρούχων Balmain όμως αυτό που συνέβη στα εγκαίνια δεν είχε προηγούμενο.

Πανικός επικράτησε στα εγκαίνια για την έναρξη της συνεργασίας του οίκου Balmain με τα καταστήματα H&M στην Κωνσταντινούπολη. Οι περίπου 200 VIP καλεσμένοι έτρεχαν να προλάβουν όποιο ρούχο έβρισκαν μπροστά τους, χωρίς καν να το δοκιμάζουν.

Σχεδόν ποδοπατήθηκαν όταν άνοιξαν οι πόρτες του πρώτου καταστήματος με ρούχα και παπούτσια Balmain. Αν και η εταιρεία είχε μοιράσει προσκλήσεις σε περίπου 200 ανθρώπους «υψηλού κύρους», οι security δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το πλήθος, το οποίο όρμηξε στα ράφια.

Μια γυναίκα παραδέχθηκε πως αγόρασε δύο κούτες με παπούτσια που βρήκε μπροστά της, χωρίς καν να κοιτάξει το νούμερο ενώ τα ράφια άδειασαν σε ελάχιστο χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντινούπολη ρούχα παπούτσια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ