Eurocup: Μεγάλη ανατροπή για ΑΕΚ, νίκη για Αρη – Βαριά ήττα για ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Eurocup: Μεγάλη ανατροπή για ΑΕΚ, νίκη για Αρη – Βαριά ήττα για ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ΑΕΚ παρά τις εμφανείς αδυναμίες της απέδειξε πως έχει πάνω από όλα ψυχή και γύρισε από το -17.

Παρότι έκανε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει με 17 πόντους (25-42 και 31-48), κατάφερε με τρομερή αντεπίθεση να επιβληθεί 75-74 της Χάποελ Ιερουσαλήμ μπροστά σε 3.000 φίλους της στο κλειστό του ΟΑΚΑ και με ρεκόρ 2-2 μπήκε πλέον δυναμικά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup.

Ο Άρης νίκησε με 70-66 τη Στεάουα στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Euro Cup και έφτασε στις τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, έκανε ένα σημαντικό βήμα για την προνομιούχο τετράδα του ομίλου του και έχοντας περάσει από «σαράντα κύματα».

Τρίτη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Eurocup. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλήρωσε την κακή του εικόνα στο τρίτο δεκάλεπτο και χάλασε τις καλές εντυπώσεις από το υπόλοιπο διάστημα, χάνοντας με 90-68 από την Άβτοντορ στο Σαράτοφ για τον πέμπτο όμιλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αρης ΠΑΟΚ eurocup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ