Η Ενωση Κεντρώων ζητά από τον Τσίπρα την αποπομπή Φίλη [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ενωση Κεντρώων ζητά από τον Τσίπρα την αποπομπή Φίλη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποπομπή του Νίκου Φίλη ζητούν δύο βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων με επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας για «εθνοκάθαρση» στον Πόντο και όχι Γενοκτονία.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Αριστείδης Φωκάς και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Σαρίδης Γιάννης αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό:

«Η κατηγορηματική απόρριψη της γενοκτονίας των Ποντίων από τον κ. Φίλη, υπουργό Παιδείας της κυβέρνησής σας, με δημόσια τοποθέτησή του σε τηλεοπτική εκπομπή προσβάλλει τη μνήμη των προγόνων μας.

Ως Έλληνες πολίτες και ως Πόντιοι σας ζητούμε να προβείτε άμεσα στην αποπομπή του κ. Φίλη, σεβόμενος τη μνήμη χιλιάδων Ποντίων που σφαγιάστηκαν και το υπέρτατο αξίωμα με το οποίο σας τίμησε ο ελληνικός λαός».

Η Ενωση Κεντρώων ζητά από τον Τσίπρα την αποπομπή Φίλη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων φιλης αποπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ