Θρίλερ με αναβολή του ECOFIN για Πέμπτη η Παρασκευή - iefimerida.gr

Θρίλερ με αναβολή του ECOFIN για Πέμπτη η Παρασκευή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβάλλεται για την Πέμπτη ή την Παρασκευή η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση του ECOFIN στις Βρυξέλλες πυροδοτώντας σενάρια σε σχέση με τις αποφάσεις που θα πάρουν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τo ECOFIN επρόκειτο να συνεδριάσει αύριο το πρωί πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη και την Ελλάδα. Στη συνέχεια, η συμφωνία επρόκειτο να τεθεί υπό συζήτηση και επεξεργασία από τους αρχηγούς των κρατών.

Η ανακοίνωση για την αναβολή έγινε νωρίς το απόγευμα σήμερα, ωστόσο πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι η αναβολή αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει τον προγραμματισμό και ότι οι ηγέτες των 27 θα πάρουν αύριο το βράδυ τις σημαντικές αποφάσεις που αναμένονται. Μάλιστα ο πρωθυπουργός αναχώρησε ήδη από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες. Εικάζεται, ότι το ECOFIN την Πέμπτη θα κληθεί να συγκεκριμενοποιήσει λεπτομέρειες του σχεδίου των 27.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ