Προφυλακίστηκε ο 23χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 2χρονο αγοράκι -Στον Κορυδαλλό και η μητέρα - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκε ο 23χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 2χρονο αγοράκι -Στον Κορυδαλλό και η μητέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνουν ο 23χρονος και η 22χρονη μητέρα του δίχρονου αγοριού, που κατέληξε την Τρίτη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά τα θανατηφόρα χτυπήματα που φέρεται να του επέφερε ο 23χρονος, στο Πάσιο Κιάτου.

Σήμερα το πρωί οι δύο κατηγορούμενοι ύστερα από την προθεσμία που είχαν λάβει, προσήλθαν στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθούν. Εν τω μεταξύ η εισαγγελική αρχή άλλαξε τις κατηγορίες μετά το θάνατο του αγοριού και ο 22χρονος κατηγορείται πλέον για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ η μητέρα του άτυχου αγοριού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε θάνατο.

Μετά την απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, διατάχθηκε η προφυλάκιση και των δύο κατηγορουμένων. Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου, ενώ η 22χρονη θα προφυλακιστεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγοράκι θάνατος ξυλοκόπημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ