H Σκάρλετ Γιόχανσον ως μελαχρινή εξωγήινη [εικόνες] - iefimerida.gr

H Σκάρλετ Γιόχανσον ως μελαχρινή εξωγήινη [εικόνες]

Σκάρλετ Γιόχανσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη ξανθιά ηθοποιός μεταμορφώνεται σε ένα μελαχρινό εξωγήινο πλάσμα για τις ανάγκες της νέας της ταινίας Under the Skin.

Στη νέα της ταινία η Γιόχανσον υποδύεται μια εξωγήινη που έχει πάρει ανθρώπινη μορφή και σταδιακά εξοικειώνεται τόσο πολύ με τη ζωή των ανθρώπων που έρχεται σε ρήξη με τους εξωγήινους του είδους της.

Μάλιστα οι εξωγήινοι είναι ιδιαίτερα κακοί αφού ο λόγος που έχουν μεταμορφώσει σε σέξι γυναίκα την Σκάρλετ είναι για να προσελκύει όσους κάνουν οτοστόπ και να τους απαγάγει μεταφέροντάς τους στον πλανήτη της όπου το ανθρώπινο κρέας θεωρείται πολύ γκουρμέ!

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας υπογράφει ο Βρετανός Τζόναθαν Γκλέιζερ που έχει συνεργαστεί και στο κομμάτι παραγωγής videoclip και μουσικών ντοκιμαντέρ με καλλιτέχνες όπως οι Blur και οι Massive Attack, αλλά και με την Νικόλ Κίντμαν στην ταινία Birth.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ