Επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους και ξενοδοχεία - 90 προσαγωγές Κροατών οπαδών - iefimerida.gr

Επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους και ξενοδοχεία - 90 προσαγωγές Κροατών οπαδών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερες από 90 προσαγωγές Κροατών έχει κάνει η ελληνική αστυνομία, με την επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας να βρίσκεται σε εξέλιξη. Αιτία, οι φόβοι για επεισόδια οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και του Ολυμπιακού ενόψει της αποψινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στο Champions League.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών και ξενοδοχεία, για τον εντοπισμό των Κροατών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι οποίοι βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας στην Ελλάδα.

Περισσότεροι από 90 Κροάτες κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και θα αφεθούν ελεύθεροι μετά το τέλος της αναμέτρησης ενώ το ίδιο ισχύει και για τους 41 συλληφθέντες στα Τέμπη, οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι επιχειρούσαν να κατέβουν στην Αθήνα.

Επίσημα, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι αφού η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε «υψηλού κινδύνου» από την UEFA ενώ στην αστυνομία είχαν φτάσει πληροφορίες για συνύπαρξη οπαδών της Ντινάμο με αυτούς του Παναθηναϊκού και αυτών του Ολυμπιακού με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

Χθες το βράδυ, η ελληνική αστυνομία απέτρεψε την τελευταία στιγμή το «ραντεβού» θανάτου, όταν σταμάτησε μια πορεία περίπου 500 χούλιγκαν στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ