Από 1η Μαΐου περισσότερα ποδήλατα στο Μετρό - iefimerida.gr

Από 1η Μαΐου περισσότερα ποδήλατα στο Μετρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινά από την 1η Μαΐου η δεύτερη φάση της πιλοτικής εφαρμογής μεταφοράς ποδηλάτων μέσω των συρμών του Μετρό. Θα επιτρέπονται μέχρι τέσσερα ποδήλατα στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού, αντί για δύο που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Το νέο μέτρο θα ισχύει της ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18.00 έως τη λήξη της βάρδιας και όλο το 24ωρο τις Κυριακές και τις αργίες. Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τον πρώτο μήνα της εφαρμογής οι επιβάτες και οι ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν θετικά. Εκατοντάδες ποδήλατα μεταφέρθηκαν με τους συρμούς τις ημέρες ελεύθερης μεταφοράς χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του Μετρό. Τα αποτελέσματα από τη νέα φάση του προγράμματος θα αξιολογηθούν το Σεπτέμβριο, οπότε και θα κριθεί η περαιτέρω επέκταση του μέτρου ή το ενδεχόμενο μόνιμης εφαρμογής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ