Οταν υπάλληλος του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης έτρεχε να δώσει τσουρέκια στους Τσίπρα και Παππά για να τσιμπάνε κάτι στην πτήση - iefimerida.gr

Οταν υπάλληλος του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης έτρεχε να δώσει τσουρέκια στους Τσίπρα και Παππά για να τσιμπάνε κάτι στην πτήση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε φορά που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του, περνάει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχει και τα τυχερά του!

Οπως φαίνεται υπάλληλος του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πρωθυπουργό και γι αυτό κάθε φορά που ο τελευταίος τυχαίνει να βρεθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία παίρνει και από ένα δωράκι όπως τσουρέκια και ελιές.

Οπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης την προηγούμενη φορά που ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη καθ' οδόν προς την Αγία Πετρούπολη (το θυμάστε;), έτρεξε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος φορτωμένος με... τσουρέκια από τον Τερκενλή για να τα προσφέρει στον Πρωθυπουργό και στον Νίκο Παππά που τον συνόδευε, ώστε να έχουν κάτι να τσιμπούν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μάλιστα, είπε στους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος: «Δώστε τσουρέκια και στον Πούτιν να τα δοκιμάσει».
Αυτή τη φορά που ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη (φεύγοντας από τα Διαβατά, όπου πήγε με πτήση της Aegean) του πρόσφερε, όπως με ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, ένα... βάζο ελιές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ