Τετ α τετ Τσίπρα-Ιερώνυμου στο Μέγαρο Μαξίμου - iefimerida.gr

Τετ α τετ Τσίπρα-Ιερώνυμου στο Μέγαρο Μαξίμου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο μέγαρο Μαξίμου.

Κύκλοι της κυβέρνησης μιλούν για «μια εφ’ όλης της ύλης συνάντηση που έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό», αν και έχουν περάσει μόλις δεκαπέντε ημέρες από την τελευταία συνάντηση που είχαν οι δυο τους!

Λόγω της συγκυρίας, βρέθηκε ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης το θέμα των προσφυγικών ροών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα που σχετίζονται με την Παιδεία (όπως είναι λόγου χάρη η διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία, κ.ά.) ή τη λειτουργική σχέση εκκλησίας - πολιτείας.

Υποδεχόμενος τον αρχιεπίσκοπο, ο κ. Τσίπρας μίλησε για την προσφορά βοήθειας στους ανήμπορους ανθρώπους, για να μη μένει κανένας μόνος του σε αυτή την κρίση και σε αυτές τις δυσκολίες, προσθέτοντας πως αυτό είναι πολύ σημαντικό και ότι «είναι αυτή η κοινή αφετηρία από την οποία πορεύονται οι δράσεις μας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Τετ α τετ Τσίπρα-Ιερώνυμου στο Μέγαρο Μαξίμου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ