Επεισόδια στη Σεβίλλη - Δύο οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στο νοσοκομείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Επεισόδια στη Σεβίλλη - Δύο οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στο νοσοκομείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βεντέτα έχει ανοίξει ανάμεσα στους οπαδούς της Σεβίλλης και της Μάντσεστερ Σίτι αφού μετά τα επεισόδια στην αγγλική πόλη, σημειώθηκαν νέες συμπλοκές στην Ισπανία.

Οι οπαδοί της Σίτι ταξίδεψαν στην Ανδαλουσία για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Champions League με την Σεβίλλη, σχεδόν 15 ημέρες μετά το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων όπου οι «πολίτες» επικράτησαν με σκορ 2-1.

Ορισμένοι από τους Αγγλους ταξιδιώτες απολάμβαναν την μπύρα τους σε μια παμπ, παρακολουθώντας την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Αστον Βίλα για την Πρέμιερ Λιγκ, όταν ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από περίπου 50 οπαδούς της Σεβίλλης.

Επεισόδια στη Σεβίλλη - Δύο οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στο νοσοκομείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι Ισπανοί χούλιγκαν εισέβαλλαν κρατώντας λοστούς και ξύλα ενώ πέταξαν πέτρες σπάζοντας τα τζάμια της παμπ. Από τις συμπλοκές, τραυματίστηκαν δύο οπαδοί της Σίτι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις.

Επεισόδια στη Σεβίλλη - Δύο οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στο νοσοκομείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντσεστερ Σίτι Σεβίλλη ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ