Εμετικό πανό κατά των προσφύγων στην Πολωνία [εικόνα] - iefimerida.gr

Εμετικό πανό κατά των προσφύγων στην Πολωνία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει κατά των Πολωνών έπειτα από ένα πανό που εμφανίστηκε στο γήπεδο της Σλασκ Βρότσλαβ, στην αναμέτρηση με τη Λεχ Πόζναν, το οποίο παρουσιάζει τους πρόσφυγες με τζιχαντιστές.

Τις τελευταίες εβδομάδες ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα κατά των προσφύγων στην Πολωνία. «Πρωταγωνιστούν» κυρίως οι φανατικοί οπαδοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της χώρας. Πρόσφατα οι οπαδοί της Λέγκια είχαν αρνηθεί να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Μπελενένσες για το Europa League αφού η UEFA είχε ανακοινώσει πως ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο θα πήγαινε προς τους πρόσφυγες.

Τελευταίο κρούσμα, αυτό που σημειώθηκε στο Βρότσλαβ. Οι οπαδοί της σήκωσαν ένα τεράστιο πανό, το οποίο έδειχνε τρεις βάρκες γεμάτες πρόσφυγες, τους οποίους παρουσίαζαν ως τζιχαντιστές αφού στις βάρκες είχαν γράψει «USS Hussein», «USS ISIS» και «USS Bin Landen». Απέναντί τους υπήρχε ένας σταυροφόρος ιππότης με το σπαθί στα χέρια και από πάνω γραμμένη η φράση «Εφόσον η Ευρώπη γεμίζει με ανθρώπους του Ισλάμ, εμείς οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Χριστιανισμό».

Εμετικό πανό κατά των προσφύγων στην Πολωνία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σλασκ βροτσλαβ πρόσφυγες πανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ