Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση προσφύγων στο τραγικό, μεγάλο ναυάγιο της Μυτιλήνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση προσφύγων στο τραγικό, μεγάλο ναυάγιο της Μυτιλήνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που αποτυπώνει το δράμα των προσφύγων αλλά και την υπερπροσπάθεια του Λιμενικού και των διασωστών στα νερά του Αιγαίου έδωσε στη δημοσιότητα Λιμενικό.

Σε αυτό προβάλλονται αποσπάσματα από την επιχείρηση διάσωσης των προσφύγων από το τραγικό ναυάγιο της 28ης Οκτωβρίου στα βόρεια της Λέσβου στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 19 μικρά παιδιά και ένα βρέφος.

Μέχρι στιγμής πάντως ο αριθμός των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους σε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχει δει ποτέ ο Αιγαίο είναι άγνωστος. Οι διασωθέντες έφταναν τους 274, οι περισσότεροι από αυτούς όμως έκαναν λόγο ακόμα και για 310 επιβαίνοντες στο ξύλινο πλοίο.

Οι προσπάθειες των αντρών του λιμενικού σώματος να διασώσουν πάντως όσες περισσότερες ζωές γίνεται φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και με τον χρόνο να είναι αντίπαλός τους δίνουν μάχη με όποιο μέσο διαθέτουν να τραβήξουν από τα παγωμένα νερά τους ναυαγούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιμενικό ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Μυτιλήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ