Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας, ενώ ο ίδιος είχε κλέψει τα χρήματα! - iefimerida.gr

Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας, ενώ ο ίδιος είχε κλέψει τα χρήματα!

Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολόκληρο σενάριο είχε φτιάξει 36χρονος υπάλληλος επιχείρησης στη ΒΙ.ΠΕ., ο οποίος πριν περίπου 10 ημέρες κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας ενώ έβγαινε από την τράπεζα, έχοντας εξαργυρώσει επιταγή για λογαριασμό της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, ο 36χρονος κατήγγειλε πως άγνωστοι τον πλησίασαν έξω από τράπεζα στη λεωφόρο Ικάρου και άρπαξαν από το τσαντάκι που κρατούσε 5.000 ευρώ από το συνολικό ποσό των 9.908 ευρώ που είχε παραλάβει. Μάλιστα, φρόντισε να κάνει πιο πειστική την ιστορία του, διηγούμενος λεπτομέρειες για βίαιη συμπεριφορά εκ μέρους των δραστών, οι οποίοι (σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου), τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν.

Η αστυνομία, ωστόσο, φαίνεται πως δεν πείστηκε από την ιστορία του άνδρα και άρχισε να διερευνά περαιτέρω την υπόθεση. Αξιοποιώντας το υλικό από κάμερα ασφαλείας αποδείχτηκε ότι ο 36χρονος, όχι μόνο δεν δέχτηκε επίθεση από κανένα, αλλά φρόντισε να "μοιραστεί" τα χρήματα της επιταγής με την εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Ο 36χρονος, εξεταζόμενος χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ομολόγησε ότι υπεξαίρεσε τα χρήματα και κατήγγειλε δήθεν ληστεία. Σε έρευνα στο σπίτι του άνδρα βρέθηκε ότι είχε μείνει από τις 5.000 ευρώ, δηλαδή 2.500 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον εργοδότη του.

Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων του αυτοφώρου. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ