Χαμός στη Βουλή με ατάκα του Μπαλαούρα: Βγάλτε το μακιγιάζ, δεν μας δείχνει η τηλεόραση - iefimerida.gr

Χαμός στη Βουλή με ατάκα του Μπαλαούρα: Βγάλτε το μακιγιάζ, δεν μας δείχνει η τηλεόραση

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλους έκανε τους βουλευτές ο Μάκης Μπαλαούρας, με μία φράση που τους είπε.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές ήταν «ανήσυχοι», στη συζήτηση της επιτροπής για το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, ο Μάκης Μπαλαούρας τους είπε «Βγάλτε τώρα το μακιγιάζ, δεν μας δείχνει πια η τηλεόραση», καθώς εκείνη την ώρα είχε διακοπεί η μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι της Βουλής.

Αμέσως, οι βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν έξαλλοι με τον πρόεδρο της επιτροπής. «Δεν ντρέπεσαι!», «Τι εννοείς, ότι παίζουμε θέατρο;», «Μας λες ότι φοράμε μακιγιάζ;», ήταν μερικές από τις φράσεις που ξεστόμισαν ουρλιάζοντας, ενώ ο κ. Μπαλαούρας, βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε, ανακάλεσε.

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, ο Πάνος Σκουρλέτης έριξε ένα... καρφί στον Κώστα Σκρέκα, καθώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν από εκείνους που αντέδρασαν έντονα. «Καταλαβαίνω τα νεύρα σας. Μάλλον δεν πάει καλά ο υποψήφιος που υποστηρίζετε στις εσωκομματικές εκλογές», του είπε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ