Πιλότος χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών στη Βραζιλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Πιλότος χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών στη Βραζιλία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό τέλος είχε ένας πιλότος σε αεροπορική επίδειξη στη Βραζιλία όταν μετά από μηχανική βλάβη, έπεσε στη θάλασσα από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε παραλία του Σαλβαδόρ όταν κατά τη διάρκεια επίδειξης, εξερράγη η μία μηχανή του αεροπλάνου με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να χάνει απότομα ύψος. Ο πιλότος δεν κατάφερε να αλλάξει την πορεία του με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

Πιλότος χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών στη Βραζιλία [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η επέμβαση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος εκείνη την στιγμή είχε τις αισθήσεις του. Ωστόσο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό σε αεροπορικό σόου στη Βραζιλία αφού τον Αύγουστο 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυτικό Σάσεξ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιλότος βραζιλία αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ