Ωρα για θέαμα - Τα καλύτερα γκολ του Σαββατοκύριακου σε όλη την Ευρώπη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ωρα για θέαμα - Τα καλύτερα γκολ του Σαββατοκύριακου σε όλη την Ευρώπη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το ένα πόδι εκτός Τσέλσι βρίσκεται πλέον ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νέα ήττα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά από τη Λίβερπουλ. Μεγάλη νίκη σημείωσε η Μίλαν επί της Λάτσιο ενώ στη Γερμανία, η Μπάγερν είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε να πανηγυρίσει την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Λας Πάλμας με σκορ 3-1.


Cristiano Ronaldo 2:0 Fantastic Goal | Real... από footballTV

Με νίκη συνέχισε και η Μπαρτσελόνα αφού πέρασε από τη Μαδρίτη επί της Χετάφε με σκορ 2-0 με τέρματα που σημείωσαν οι Σουάρες και Νεϊμάρ.


Στη Γερμανία, η Μπάγερν είχε την πρώτη απώλεια βαθμών μετά τις 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα αφού δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη, μένοντας στο 0-0.

Στην Πρέμιερ της Αγγλίας, η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν νωρίς με τον Ραμίρες, δεν κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι. Η Λίβερπουλ ισοφάρισε στη λήξη του ημιχρόνου με τον Κουτίνιο και ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο 2ο μέρος με τον Στάριτζ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «κόκκινων».

Στην Ιταλία, η Ιντερ συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε της Ρόμα 1-0 εντός έδρας ενώ επιβλητικό ήταν το πέρασμα της Μίλαν από το «Ολύμπικο» επί της Λάτσιο με σκορ 3-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκολ ευρώπη Λίβερπουλ Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ