Καταδίωξη με πυροβολισμούς έξω από τη Λιβαδειά - iefimerida.gr

Καταδίωξη με πυροβολισμούς έξω από τη Λιβαδειά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αστυνομικοί από το τμήμα ασφάλειας της Λιβαδειάς όταν έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο να σταματήσει, προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο ρουτίνας, δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε. Σύμφωνα το LamiaReport, ένα αυτοκίνητο μάρκας Rover στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα όχι απλώς δεν σταμάτησε για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το αυτοκίνητο και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω κατάφεραν σε συνεργασία με άλλο περιπολικό να ακινητοποιήσουν το όχημα. Οι τέσσερις επιβαίνοντες, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν Πακιστανοί, διέφυγαν τρέχοντας εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.

Μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί βρήκαν μετασχηματιστές και άλλα κλοπιμαία τα οποία είχαν αφαιρέσει από αντλιοστάσια γεωτρήσεων της περιοχής.

Τώρα σύμφωνα με τις αρχές είναι θέμα χρόνου η σύλληψη των δραστών, αφού γίνονται εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ