Ντάισελμπλουμ: Στο Eurogroup θα συζητήσουμε για τη δόση της Ελλάδας - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: Στο Eurogroup θα συζητήσουμε για τη δόση της Ελλάδας

Enzo Zucchi / EU Handout / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαίωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι το θέμα του ελληνικού προγράμματος και της εκταμίευσης της δόσης των 3 δισ. ευρώ θα συζητηθεί στο επόμενο Eurogroup.

Μια προοπτική που την επιδιώκει και η ελληνική κυβέρνηση η οποία θέλει να δοθεί «πολιτική λύση» για την εκταμίευση της δόσης, μετά τις εκκρεμότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Οπως δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Eurogroup, το θέμα του ελληνικού προγράμματος του ESM και η δόση των 2 δισ. ευρώ προς την Αθήνα, θα συζητηθούν στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου.

Κάλεσε δε την Ελλάδα να εξακολουθήσει να εφαρμόζει τα προαπαιτούμενα με γοργούς ρυθμούς. Το EuroWorking Group, το οποίο συνήλθε την Πέμπτη, έκρινε ότι υπάρχουν ακόμα «εκκρεμότητες» για να «ξεκλειδώσει» η επόμενη δόση και διεμήνυσε ότι εξαρτάται από τις ελληνικές αρχές το πότε θα έχει ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γέρουν Ντάισελμπλουμ Eurogroup δόση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ