Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Ολυμπιακός - Κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο - iefimerida.gr

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Ολυμπιακός - Κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μάχη της Euroleague για την 3η αγωνιστική πέφτει ο Ολυμπιακός απόψε (21:45, ΕΡΤ) αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τελικά στη διάθεσή τους τον Βασίλη Σπανούλη, ψάχνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο θεσμό.

Μετά από δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός αναζητά στο «Φόρουμ» την πρώτη του νίκη στη σεζόν, στο θεσμό της Euroleague. Στην τελευταία προπόνηση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Βασίλη Σπανούλη να τραυματίζεται ελαφρώς στο γόνατο όμως ο άσος του Ολυμπιακού ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή και θα αγωνιστεί κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Η Αρμάνι από την πλευρά της είναι μια ομάδα φέτος με αρκετά νέα πρόσωπα. Επικράτησε στην πρεμιέρα της Λαμποράλ ενώ ηττήθηκε στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές. Στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Τρέντο, τρέχει ένα σερί τριών νικών με τον τεχνικό της ομάδας Γιάσμιν Ρέπεσα να στηρίζει πολλά στην παρουσία του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Μάρκο Γιούρας (Σερβία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ