Ο Σκίμπε ζήτησε λιγότερα χρήματα από την ΕΠΟ - Για το μπόνους πρόκρισης της Εθνικής ομάδας - iefimerida.gr

Ο Σκίμπε ζήτησε λιγότερα χρήματα από την ΕΠΟ - Για το μπόνους πρόκρισης της Εθνικής ομάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίχαελ Σκίμπε έφτασε αργά χθες στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ ωστόσο οι λεπτομέρειες του deal που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση.

Ο Γερμανός προπονητής θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, με αποκλειστικό στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο 50χρονος θα έχει έναν βοηθό και δίπλα του τον Κώστα Τσάνα, ο οποίος είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός. Ο Γερμανός θα εισπράξει 560,000 ετησίως μαζί με τον βοηθό του, ο οποίος θα έχει απολαβές περίπου 70,000 ευρώ.

Ομως αυτό που κέρδισε τον Γιώργο Γκιρτζίκη στις κατ'ιδίαν συνομιλίες, ήταν η επιθυμία του Σκίμπε για χαμηλότερο μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης. Οπως παρουσιάζει η Live Sport, ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρότεινε στον Γερμανό μπόνους 850,000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης όμως ο Σκίμπε ζήτησε χαμηλότερο ποσό και οι δύο πλευρές συμφώνησαν τελικά στις 500,000!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μιχαελ σκιμπε Εθνική Ομάδα μπόνους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ