EuroWorking Group: Ισως την άλλη εβδομάδα η δόση – Υπάρχουν εκκρεμότητες - iefimerida.gr

EuroWorking Group: Ισως την άλλη εβδομάδα η δόση – Υπάρχουν εκκρεμότητες

Menelaos Myrillas/SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το EuroWorking Group επιβεβαίωσε κατά την αποψινή του συνεδρίαση αυτό που όλοι γνώριζαν: Οι εκκρεμότητες που διαπιστώνουν οι δανειστές στα προαπαιτούμενα, μπλοκάρουν την δόση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του EWG διαπίστωσαν ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες για να κλείσει η εφαρμογή του πρώτου πακέτου προαπαιτούμενων. Μάλιστα, πηγή που έχει γνώση των συζητήσεων που έγιναν στη συνεδρίαση, η οποία μίλησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ «πετούσε το μπαλάκι» στην Αθήνα: «Εξαρτάται από τις ελληνικές αρχές το πότε θα έχει ολοκληρωθεί» ανέφερε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η εκταμίευση της δόσης ύψους 2 δισ. ενδέχεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν και όπως έγραψε το iefimerida.gr η ελληνική κυβέρνηση προσδοκά να υπάρξει «πολιτική λύση» στο επόμενο Eurogroup που έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει στις 9 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ