Χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα: Ανδρας βρίζει επί 3 λεπτά κοπέλα, μα κανείς δεν αντιδρά! [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα: Ανδρας βρίζει επί 3 λεπτά κοπέλα, μα κανείς δεν αντιδρά! [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περιστατικό συμβαίνει σε μια πλατεία στην οποία κάθεται πολύς κόσμος, κυρίως νεαρής ηλικίας. Παρόλο που ο άνδρας έχει χυδαία και ακραία προκλητική συμπεριφορά, ο κόσμος μένει εντελώς απαθής .

Πρόκειται για ένα πολύ αληθοφανές πείραμα. Ο άνδρας βλέπει μια ελαφριά ντυμένη κοπέλα στον δρόμο και αρχίζει να την προσβάλει χωρίς καμία αναστολή. «Είσαι ντυμένη σαν πόρνη. Γιατί είσαι ντυμένη έτσι;» της λέει. Η νεαρή γυναίκα εμφανώς θυμωμένη του απαντά: «Πώς μπορείς να μιλάς έτσι σε μια γυναίκα; Μπορείτε να πιστέψετε αυτό που λέει; Περιμένω το αγόρι μου και με ενοχλείς»

Χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα: Ανδρας βρίζει επί 3 λεπτά κοπέλα, μα κανείς δεν αντιδρά! [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Πουλάς το κορμί σου;» συνεχίζει ο πρωταγωνιστής, ενώ στη συνέχεια ρωτάει δύο άνδρες που κάθονται κοντά αν η κοπέλα είναι πόρνη. Αυτοί του απαντούν πως δεν γνωρίζουν, ενώ μάλιστα ο ένας την κοιτάζει γελώντας. Την ίδια στιγμή, δύο κοπέλες που κάθονται λίγο πιο πάνω λένε στον άνδρα πως δεν έχει δικαίωμα να μιλάει έτσι και πως η κοπέλα μπορεί να ντύνεται όπως θέλει.

Η παρέμβαση τους όμως δεν τον πτοεί. Αφού συνεχίζει επανειλημμένως να την αποκαλεί πόρνη, της εξηγεί πως: «Ετσι όπως είσαι ντυμένη, δεν γίνεται να σου δείξω σεβασμό. Οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί τόσες γυναίκες βιάζονται και κακοποιούνται, ενώ είσαι ντυμένη έτσι;». Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ένας ακόμα άνδρας, όπου προσπαθεί να... λογικεύσει την κοπέλα!

Χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα: Ανδρας βρίζει επί 3 λεπτά κοπέλα, μα κανείς δεν αντιδρά! [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η ένταση ανεβαίνει, η γυναίκα χτυπάει ελαφρά τον άνδρα ενώ αυτός δεν σταματάει να την βρίζει χυδαία. Η μόνη αντίδραση έρχεται από την ίδια κοπέλα με πριν, όπου πετάει στον πρωταγωνιστή μια πατάτα. «Ποιος το έκανε αυτό; Ελευθερία λόγου. Μην τα βάζεις με μένα. Δείξε μου σεβασμό, εγώ είμαι άνδρας» η αντίδραση του.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένας περαστικός, που στην αρχή βρίζει τον άνδρα και εν συνεχεία του λέει να μην ασχοληθεί άλλο με την κοπέλα. Ο άνδρας μετά από μια μικρή συζήτηση τον παραμελεί και γυρίζει για να ξαναβρίσει τις κοπέλες που είναι πίσω του.

Χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα: Ανδρας βρίζει επί 3 λεπτά κοπέλα, μα κανείς δεν αντιδρά! [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Εκει εμφανίζεται το τρίτο μέλος του πειράματος. Μια κοπέλα που βρίζει τον απαράδεκτο άνδρα. «Ορίστε, άλλη μια πόρνη» λέει αυτός, για να δεχτεί την μπύρα που κρατούσε η κοπέλα στο κεφάλι. Οσοι είναι κοντά στο περιστατικό μένουν άπραγοι, όπως και προηγουμένως. Μερικοί σηκώνονται για να φύγουν, ενώ άλλοι κάνουν πως δεν βλέπουν καν αυτό που συμβαίνει.

Χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα: Ανδρας βρίζει επί 3 λεπτά κοπέλα, μα κανείς δεν αντιδρά! [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3

Το βίντεο που οργανώθηκε από τους 3 πρωταγωνιστές, ήταν ένα πείραμα ώστε να αποκαλυφθεί η αντίδραση του κόσμου μπροστά σε ακραία σεξιστικές και προσβλητικές συμπεριφορές. Δυστυχώς, η τεράστια πλειοψηφία μένει εντελώς αμέτοχη στην όλη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξισμός πείραμα άνδρας γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ