Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ολόκληρη η 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ολόκληρη η 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπάσκετ έχει τη τιμητική του στα κανάλια του Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Στην περιγραφή του μεγάλου αγώνα από το PAOK Sports Arena θα είναι οι Χρήστος Καούρης και Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Κωστής Μπότσαρης και Ευγένιος Δαδαλιάρας. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://youtu.be/u4ZWohMUEmA).

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 16:00, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Τρίκαλα BC Aries - Κηφισιά σε περιγραφή του Αποστόλη Τριανταφύλλου, Κόροιβος Αμαλιάδας - ΑΕΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου με τον συγκεκριμένο αγώνα να προβάλλεται και ολόκληρος από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, Λαύριο – Άρης σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, Αρκαδικός – Ρέθυμνο Cretan Kings σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα, Καβάλα - Απόλλων Πατρών Carna σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 17:00 θα προβληθεί από το Novasports 3 και ηχητικά από το Novasports.gr ο αγώνας Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels σε περιγραφή Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου. Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ:

α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague)

β. Ειδησεογραφία με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο www.novasports.gr/Basket

γ. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Novasports Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ