Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ομολόγησε φοροδιαφυγή στο δικαστήριο - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ομολόγησε φοροδιαφυγή στο δικαστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χαβιέ Μασεράνο ομολόγησε φοροδιαφυγή στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, έπειτα από τις κατηγορίες του ισπανικού κράτους εις βάρος του. Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να πληρώσει σχεδόν 2 εκατ. ευρώ, τα οποία όφειλε να έχει καταβάλει από το 2011.

Τα 2 εκατ. ευρώ αφορούσαν ποσά που είχε αποκρύψει από τις φορολογικές του δηλώσεις το 2011 και το 2012 αφού είχε συστήσει μια εταιρεία στις Η.Π.Α. μέσω της οποίας περνούσε τα χρήματα που εισέπραττε από διαφημίσεις και χορηγούς.

Ο Αργεντινός πλήρωσε τον προηγούμενο μήνα όλα τα χρωστούμενα σε μια κίνηση καλής θέλησης όμως βάσει του ισπανικού νόμου αυτό δεν τον απάλλαξε από τις κατηγορίες αφού αυτό που τον «βάραινε» ήταν κυρίως τα χρήματα που... χάθηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το 2011 ο Μασεράνο πλήρωσε μόλις 128.706 ευρώ από τα 716.528 που όφειλε να είχε καταβάλει στην Εφορία, ενώ το 2012 έδωσε μόλις 281.115 ευρώ από τα 1.250.023 που θα έπρεπε βάσει εισοδημάτων να πληρώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ