Εποχή Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική - Ερχεται σήμερα και υπογράφει για 2 χρόνια - iefimerida.gr

Εποχή Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική - Ερχεται σήμερα και υπογράφει για 2 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίχαελ Σκίμπε είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας της με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος φτάνει σήμερα στη χώρα μας και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας αύριο.

Ηταν δεδομένο και τελικά δεν άλλαξε κάτι στις λεπτομέρειες όπως με τον Μπερντ Σούστερ. Ο Σκίμπε αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να αναγεννήσει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αφού ήρθε σε συμφωνία με την ΕΠΟ για διετές συμβόλαιο με στόχο φυσικά να χαρίσει στη γαλανόλευκη την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018. Μάλιστα όπως ενημέρωση η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το συμβόλαιο του Σκίμπε θα ανανεωθεί αυτόματα με την πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΟ

«Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ανατέθηκε στον κ. Σκίμπε η ευθύνη της Εθνικής Ανδρών. Ο κ. Σκίμπε θα υπογράψει αύριο, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΠΟ, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και θα ανανεωθεί αυτόματα έως τη λήξη του Μουντιάλ της Ρωσίας σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ