Ανακοινώνεται σήμερα ο Πογέτ – Θέλει να κοουτσάρει την ΑΕΚ στο ντέρμπι - iefimerida.gr

Ανακοινώνεται σήμερα ο Πογέτ – Θέλει να κοουτσάρει την ΑΕΚ στο ντέρμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φτιαγμένος» έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία του με τη διοίκηση του συλλόγου και για το λόγο αυτό ζήτησε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ο Πογέτ έφτασε χθες το μεσημέρι και τον υποδέχθηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος μάλιστα τον συνόδευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθήνων. Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε προκειμένου να αφήσει τον Ουρουγουανό να ξεκουραστεί όμως ο 48χρονος... έπιασε δουλειά.

Αφού παρακολούθησε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σκόντα Ξάνθη για το Κύπελλο, καθισε να δει και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό προκειμένου να αποκτήσει εικόνα για τον επόμενο αντίπαλο της Ενωσης.

Σήμερα άλλωστε αναμένεται το ραντεβού του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της συνεργασίας να έρθει μέχρι το βράδυ. Ο ίδιος ο Πογέτ φέρεται να έχει ζητήσει από τον Μιλοβάνοβιτς να μη χαθεί άλλος χρόνος και να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» όμως κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αφού η λογική λέει πως θα προλάβει να πραγματοποιήσει όλη κι όλη μια προπόνηση με τους νέους παίκτες του.

Πάντως στη διοίκηση της ΑΕΚ δείχνουν ευχαριστημένοι από το πάθος που δείχνει, μόλις λίγες ώρες αφότου έχει πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ οι απολαβές του θα αγγίζουν τις 600,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκουσταβο πογετ αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ