Δύο ακόμη νεκρά προσφυγόπουλα ανοιχτά της Μυτιλήνης - iefimerida.gr

Δύο ακόμη νεκρά προσφυγόπουλα ανοιχτά της Μυτιλήνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τραγωδία συγκλονίζει τις τλευταίες ώρες τη Μυτιλήνη, καθώς ανασύρθηκαν νεκρά δύο ακόμη μικρά παιδιά, σε θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού.

Το πλωτό του Λιμενικού κατάφερε να σώσει 38 πρόσφυγες, ενώ τα αδικοχαμένα παιδάκια μεταφέρθηκαν στο Μόλυβο, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου τους.

Εντωμεταξύ, σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις προσπάθειες διάσωσης ανοιχτά του Αγαθονησίου, όπου έπλεε βάρκα με πρόσφυγες που αγνοούνται. Ανάμεσά τους, τρία παιδιά, δύο αγοράκια 1 και 5 ετών, ένα κοριτσάκι 1 έτους και μία γυναίκα 61 ετών. Αλλο ένα αγόρι 5 ετών, που είχε τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε και διασώθηκε από αλιευτικό σκάφος στην ίδια περιοχή.

Παράλληλα, δύο σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο της Frontex αναζητούν δύο αγνοούμενους πρόσφυγες στα ανοιχτά της Σάμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες προσφύγων, πρόκειται για δύο άντρες που επέβαιναν σε βάρκα, που έφτασε το πρωί στο νησί στην περιοχή Πεταλίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόσφυγες μετανάστες Μυτιλήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ